Over Tax Consulting

Op zoek naar meer dan een boekhouder?
Wij zijn de geschikte partner om je jaar na jaar tijd en geld te helpen besparen.

Jouw vertrouwen waard

Het kiezen van een accountant is als het kiezen van een nieuwe zakenpartner. Wij worden een vertrouwde collega waarop jij kunt vertrouwen, we bieden advies en begeleiding naarmate jouw bedrijf groeit.

Ervaren

Vanaf mijn 14de ben ik al bezig met boekhouden. Zo kunnen we een volledig spectrum bieden van accountancy over bedrijfsadvies en belastingadvies, waardoor we al meer dan 30 jaar het welverdiende vertrouwen van veel klanten winnen.

Professioneel

Als goede accountants helpen wij bedrijven groeien, door complexe financiële werkzaamheden te managen en advies te geven over praktische zakelijke vraagstukken. Dit bespaart jou gegarandeerd geld op korte en lange termijn.

Wie zijn we?

We zijn fiscaal accountant boekhoud-experts

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Iedere onderneming is uniek… inclusief de jouwe. Om deze reden is ook het advies en de begeleiding die je nodig hebt uniek. Door met ons samen te werken, kun je profiteren van onze jarenlange ervaring die is opgedaan in zowel de boekhoudkundige als de commerciële wereld. Je zal merken dat je bij ons een stukje van de familie bent. We bieden je steeds nuchter financieel en zakelijk advies in duidelijke taal zonder jargon.

Onze aanpak draait rond samenwerken. We beginnen met het leren kennen van jou en je bedrijf – je successen, je uitdagingen en je doelen. Het resultaat? Als je ondersteuning en advies nodig hebt, weten we genoeg over jouw bedrijf om je snel de antwoorden te bieden die jij nodig hebt.

Naast financiën helpen we je ook de belangrijkste drijfveren van jouw bedrijf te begrijpen en helpen we je bij het formuleren van maatregelen voor het runnen van de onderneming. Zoals het gezegde luidt: meten = weten!

Alvast bedankt voor het prachtige werk van afgelopen boekjaar en de duidelijke uitleg van gisteren avond (JDB)

JDB

Op elke vraag wordt er een duidelijk en passend antwoord gegeven.

Meteen, of na wat opzoekwerk.  Domme vragen bestaan niet, er wordt steeds goed naar je geluisterd.

Altijd een goede service, zoals wij het voor onze klanten zelf ook doen. 

AVDB

jaren ervaring

gelukkige klanten

medewerkers

Ons verhaal

Passie voor het vak boekhouder maakte dat we in 2008 gestart zijn met Tax Consulting. Sinds de verhuis in 2017 naar het huidige adres en de aanwerving van een eerste personeelslid blijft het kantoor groeien. We volgen de allerlaatste trends qua digitalisering van administraties en laten ons hierdoor ook begeleiden door externe experts.

Wie zijn we

Ons team

Als klein kantoor omringen we ons met collega’s en externe experts. Jaarlijks volgen wij meer dan de opgelegde opleidingsuren om steeds up-to-date te blijven.

Caroline Meys

Caroline Meys

Zaakvoerder

Gepassioneerd en met veel liefde voor het vak zet ik mij dagelijks in voor elke individuele klant. Je kan van mij professioneel advies verwachten in begrijpbare taal.

Stefanie

Stefanie

Dossierbeheerder

Als afgestudeerde in Accountancy & Fiscaliteit aan UCLL ben ik hier onmiddellijk komen werken in 2017. De persoonlijke aanpak van de dossiers spreekt me hier het meeste aan, alsook de diversiteit van mijn opdrachten.

Tine

Tine

Administratief medewerker

Als afgestudeerde in Accountancy & Fiscaliteit aan UCLL ben ik hier onmiddellijk komen werken in 2017. De persoonlijke aanpak van de dossiers spreekt me hier het meeste aan, alsook de diversiteit van mijn opdrachten.

Contacteer Ons  

+32(0)16 68 06 69

Ramselsesteenweg 197 bus 001 2230 Herselt

ITAA lid 50.752.925

BTW BE 0806.398.612